ACTIVITEIT DETAILS


WIE / WAT / WAAR : Nacht cultuur                                                                                
DATUM / TIJD : 30 Mar 2013 (Sat)  /  23:55 (GMT+01:00)
EINDDATUM / TIJD : 31 Mar 2013 (Sun)  /  01:30 (GMT+01:00)
VENUE / ADRES / PLAATS : Markertier Woerden
MEER INFO OP : http://www.nachtcultuur.nl
OMSCHRIJVING : Zaterdag 30 maart staat Woerden voor de tweede keer in het teken van NACHTCULTUUR. De inwoners van Woerden en omstreken maken kennis met een breed aanbod aan muzikaliteit, creativiteit en expressiviteit uitgevoerd door en voor Woerdenaren.

Het idee achter NACHTCULTUUR is dat bezoekers op één dag bijvoorbeeld kunnen luisteren naar o.a. poëzie, vol bewondering kijken naar kunst, lachen om stand-up comedy, swingen op jazz, headbangen op rock en uit hun dak kunnen gaan op house.

De binnenstad van Woerden beschikt over tal van mooie horecazaken als kroegen, restaurants en dansgelegenheden en daarnaast ook over musea en monumentale panden. Tijdens de nacht van 30 maart 2013 staan

deze allemaal in het teken van optredens van diverse artiesten en kunstenaars. Op elke locatie is iets anders te beleven.

Nieuw talent zal samen met reeds doorgewinterde artiesten en muzikanten levende etalage vormen. Jaar op jaar hopen we het aanbod uit te breiden met nog meer muziek, kleinkunst en beeldende kunst. Kortom cultuur van alle vormen.

Kijk onder programma voor het volledige overzicht van optredens.

NACHTCULTUUR een nacht vol emotie!