ACTIVITEIT DETAILS


WIE / WAT / WAAR : Silent Disco Headfuck Bonanza                                                                                
DATUM / TIJD : 12 Nov 2010 (Fri)  /  21:00 (GMT+01:00)
EINDDATUM / TIJD : 13 Nov 2010 (Sat)  /  04:00 (GMT+01:00)
VENUE / ADRES / PLAATS : LVC, Breestraat 66 LEIDEN
MEER INFO OP : http://www.lvc.nl/
OMSCHRIJVING : Omdat alle vrijdagen de dertienden uitverkocht waren raakt het Foutief DJ Collectief poppodium LVC in Leiden op vrijdag de 12e november 2010. En als het FDJC het LVC raakt, raken we het hard en goed!

Tijdens het speciale najaars event van LVC's Doorgedraaid zal het FDJC de eervolle silent disco bemannen voor een ear- en headfuck bonanza van heb ik jou (ja jou, maar jij ook, en jij ook, en jij ook...) daar. Het bijna voltallige collectief zal daar één voor één achter de draaitafels plaatsnemen om vervolgens voor iedereen, behalve voor degenen met een koptelefoon, een onhoorbaar spektakel in de oorschelpen te doen ontvouwen dat zijn spreekwoordelijke weerga niet kent.

Helaas zal door het Silent Disco karakter van dit optreden de grootsheid van deze speciale Leidse (ont)set aan het grootste deel van de aanwezigen voorbij gaan, maar niet aan jou. Ten minste, niet als je er bent en ook een hoofdtelefoon op zet. En behalve het FDJC is er ook nog veel meer in het LVC, zoals Gabriel Ananda en Marcel Yanovski.

Reden genoeg dus om ook daar te zijn. De entree bedraagt slechts € 12,50 en daarvoor krijg je eerste klas sfeer, het FDJC en meer. Kom je ook?