ACTIVITEIT DETAILS


WIE / WAT / WAAR : Live @ Tennisvereniging Cromwijck                                                                                
DATUM / TIJD : 30 Oct 2009 (Fri)  /  23:00 (GMT+01:00)     30 21:00 (GMT-01:00)
EINDDATUM / TIJD : 31 Oct 2009 (Sat)  /  04:00 (GMT+01:00)     31 02:00 (GMT-01:00)
VENUE / ADRES / PLAATS : Tennisvereniging Cromwijk Woerden
MEER INFO OP : http://www.tvcromwijck.nl
OMSCHRIJVING : Met de vorige foute happening nog vers in het geheugen kon een vervolg bij Tennisvereniging Cromwijck natuurlijk niet lang uitblijven. De foute tennisoutfits zijn nog maar net gewassen en een nieuwe lading partyzweet mag er alweer zijn intrede in doen. En het mooiste is; je hoeft geen tennisser te zijn om ook te komen. De entree is gratis en de drank is goedkoper dan Tele2. Maarrrr... party mood en party outfit zijn wel verplicht, dus kom dressed to go wrong.

Het FDJC is ready to party. How about you?