STOMEND HEET NIEUWS on 2010/3/15 20:30:00 - 1307 reads
DJ HIHI BUBU

En dat is uiteraard de enige zinnige aankondiging van nieuws als het al zo lang stil is geweest. Na op liefdevolle wijze de Love-o-thon naar een hoogtepunt te hebben gestuwd en tussentijds her en der nog extreem wrong gedaan, was het afgelopen donderdag tijd voor de aftrap voor weer een drukke maand.

Onze fans Niels, Evelien en John worden bij deze bedankt voor het als onvergetelijk verjaardagscadeau accepteren van het Foutief DJ Collectief.

Een en ander heeft uiteraard weer veel belastend fouto materiaal opgeleverd dat aanstonds zijn weg zal vinden naar de site.

En wat dan met Maart? Die maand is weer lekker volgestroomd met shows die ons de ideale opwarmer geven voor een spetterende lente en hete zomer. En jawel, we zijn nog beschikbaar. Dus check onze agenda en book ons gerust op een beschikbare datum voor ongekende foutigheid en een onvergetelijk feest.

Last but not least: je vavoriete DJ Collectief is nu ook actief op Twitter. Op http://twitter.com/FouteDJ zul je steeds vaker een actuele "Tweet" van ons vinden. Volg ons, hyve ons, boek ons en party on!