GASTENBOEK DABAI on 2009/10/31 22:40:00 - 1455 reads
JAPANSE SPELSHOWMAFKEZEN

Een beetje bijgekomen van het foute feest op Tennisvereniging Cromwijck gisteren? We willen namelijk graag weten wat jij er van vond. Persoonlijke boodschappen voor de DJ's kun je vanaf nu kwijt in het nieuwe gastenboek van FouteDJ.nl! Na goedkeuring wordt je boodschap toegevoegd...

Als je er ook was weet je in ieder geval dat een foute party eigenlijk niet zonder het Foutief DJ Collectief kan. Ook de special guest performance van stand-in DJ Hibu viel goed in de smaak. In afwachting van verdere foute plannen van dit soon-to-be nieuwe collectief lid bereiden wij op de achtegrond alvast zijn persoonlijke pagina voor... Dus hou www.foutedj.nl in de gaten.

Er zijn in ieder geval weer een paar mooie foutos bijgekomen. Heb je er ook één? Knal 'm dan hier online. Na goedkeuring wordt je bijdrage toegevoegd.

Wij bereiden ons alvast voor op ons eerstvolgende optreden; een huiskamerconcert op een geheime locatie in Rotterdam. Heb je zelf een foute party, bruiloft, hockeyfeest, zuipfestijn, babyshower, ontmaagding, boomknuffelcursus of ander feest waar een foute DJ niet op mag ontbreken? Vul dan je contactgegevens en je vraag in in ons contactformulier en wij nemen zo fout mogelijk contact met je op!

Dag vriendjes en vriendinnetjes!