EEN FOUTIEVE HERFST OP KOMST on 2009/10/18 20:30:00 - 1104 reads
ZEPHA DE FOUTE MASCOTTE

Voor eenieder wiens dosis foutheid alweer te lang op zich heeft laten wachten is het afkicken al bijna voorbij. Er staan weer twee optredens gepland die je als ware foute freak niet mag missen. Het FDJC blies het dak eraf in Rockbunker K'77 op zaterdag 17 oktober en Tennisvereniging Cromwijck is op vrijdag 30 oktober aan de beurt.

De programmeur van K'77 wist wel wat goed fout was toen hij het FDJC voor het eerst hoorde. Met een welgemikt "jullie moet ik hebben" legde hij het Foutief DJ Collectief vast voor een optreden in Woerdens' enige rockbunker. De foute traanplaat bar van K'77 is slechts één van de vele foute elementen die in K'77 toch al overvloedig aanwezig zijn, en voor de prijs (gratiesjjj entree) hoef je het niet te laten. Wees er dus bij de 17e - maar wees voorbereid op een foute kater!

Met de vorige foute happening nog vers in het geheugen kon een vervolg bij Tennisvereniging Cromwijck natuurlijk niet lang uitblijven. De foute tennisoutfits zijn nog maar net gewassen en een nieuwe lading partyzweet mag er alweer zijn intrede in doen. En het mooiste is; je hoeft geen tennisser te zijn om ook te komen. De entree is gratis en de drank is goedkoper dan Tele2. Maarrrr... party mood en party outfit zijn wel verplicht, dus kom dressed to go wrong.

Het FDJC is ready to party. How about you?