NIEUWE WEBSITE! on 2009/10/1 20:10:00 - 962 reads
DJ VECTOR ILLUSTRATIE

Jeeej! Een nieuwe website. Met alle foute dingen die je al gewend was, en meer... Dit is de website van het stoerste collectief sinds gisteren. Een fout feest is zonder FDJC, niet compleet. Wetenswaardigheden, belangrijke faninfo en de plaatsen en tijden waar je jezelf kunt overgeven aan het foutste van het foute vind je hier.

Maar wat is er nieuw dan, zul je denken? Wel - afgezien van de opvallend gewijzigde vormgeving en de afwezigheid van onze foute mascotte "the Hass" is er bijvoorbeeld een nieuwe Foutmelding op de homepage, de mogelijkheid voor jou (ja jij) om zelf foto's te uploaden en last but not least een pagina gewijd aan jouw favoriete DJ team!

Het geheim van het collectief
Voor het eerst kun je nu beluisteren wat ieder van jouw favoriete DJ's voor muziekstijl najaagt. Want het Foutief DJ Collectief houdt van feest en feest houdt van het Foutief DJ Collectief, maar iedere DJ heeft zijn eigen specialiteit en achtergrond.

Daar waar DJ Onslow gaat voor de remix foutheid zijn Helga en Inga twee handen op één foute duitse buik van bierstübehits tot Kinder voor Kinderen. Het collectief is gewoon meer dan de som der delen. Het is überfout!

Wij wensen je veel plezier met het verkennen van de nieuwe website en alvast tot ziens bij de aankomende optredens!