WRONG @ BABYPOP FESTIVAL on 2009/9/8 18:20:00 - 978 reads
WEIRDO MAGAZINE COVER

Op 5 september vond het Babypop Festival weer plaats op het terrein van Poppodium Babylon aan de Burgemeester van Kempensingel 31. Het FDJC was weer voltallig aanwezig maar... trad niet op! Een deel stond achter de bar en een deel maakte het veld vanaf de andere kant onveilig. How weird...

DJ Ghester wist echter kundig te infiltreren in het DNA DJ Collectief en de organisatie van Babypop. Slechts weinigen herkenden in onze stoïcijnse held een volwaardig lid van het Foutief DJ Collectief. Met een welgemikte draai aan zijn tafels zweepte hij het onwetende publiek op naar een fout hoogtepunt.

Inmiddels maakten ook andere Foute DJ's het festivalterrein onveilig. DJ's Helga und Inga toonden zich een bekwame foute feestganger, onder andere door een persoonlijk record te breken in termen van drankomzet.

Terugblikkend concludeert het FDJC dat het Babypop Festival weliswaar erg gezellig was, maar dat een zichzelf respecterend festival gewoonweg niet zonder een Foutief DJ Collectief op de bühne kan. Ondanks de nobele poging van DJ Ghester het gehalte foute hits wat op te krikken miste er toch duidelijk dat 'je ne sais quoi' wat alleen het volledige Foutief DJ Collectief kan brengen.

Babypop! We'll be back! Next time Baby! Next time....