Naam DJ Hihi Bubu
Beroep Hoogwerker, natuurmens en allrounder
Specialiteit Daar gaan waar anderen vrezen te gaan
Motto Relax!
Houdt van DJ Inga, jongleren & baardhaar
 

BIOGRAFIE

Eén van de nieuwste toevoegingen aan het Collectief verdiende zijn plaats in de rangen met volharding, daad- en draaikrachtig optreden en een Foutief uiterlijk... En het feit dat hij geregeld zorgde voor de geluidsinstallie zal ook ook wel geholpen hebben. DJ Hihi Bubu vormt met zijn geheel eigen ideeën over foute muziekjes een aanvulling die al geregeld leidde tot mooie hoogtepunten in de kleine uurtjes van het Collectief.

DJ Hihi Bubu zag al vroeg het foutieve levenslicht. Er gloorde aan de einder een toekomst vol foute feesten, maar het lot bepaalde anders. DJ Hihi Bubu ging op wereldreis omdat het glorende einderlicht hem wat te fel was. Geen zonnebril of bouwhelm kon hem op dat moment van gedachten doen veranderen. Maar alle energie vloeit naar de grillen van de Grote Magneet. Uiteindelijk leiden alle wegen naar foute feesten. En DJ Hihi Bubu zag al meer dan genoeg feesten - fout, fouter en foutst - lang voor hij het Collectief voor het eerst tegen het feestelijk uitgedoste lijf liep.

Op een obscuur feestje, ergens op een nog obscuurder plekje waarvan de betrokkenen om goede redenen het bestaan ontkennen vond onze Hihi Bubu zich in het collectieve feestgedruis. Op het podium ontwaarde hij het illustere duo DJ's Helga & Inga. Er sprong een vonk over tussen DJ Inga en DJ Hihi Bubu, Misschien was het een glitterbol die Inga in een licht zette wat onze DJ Hihi Bubu in vuur en vlam zette, misschien was het de muziek. Wie zal het zeggen. Wat zeker is, is dat er sindsdien altijd een schaduw DJ klaar stond om ieder feest een extra dimensie te geven. DJ Hihi Bubu was al eens geboren. Binnen het Collectief werd hij herboren.

DE HIHI BUBU FOUTE TOP 10

01. Still to be determined...
02. Still to be determined...
03. Still to be determined...
04. Still to be determined...
05. Still to be determined...
06. Still to be determined...
07. Still to be determined...
08. Still to be determined...
09. Still to be determined...
10. Still to be determined...


ANDERE LEDEN VAN HET COLLECTIEF:
DJ JAY "EL REY" - DJ SWINGO - DJ REINHARDT - DJ HELGA - DJ INGA - DJ HIHI BUBU - DJ GHESTER