Naam DJ Jay "el Rey"
Beroep Foute DJ en aanjager van het collectief
Specialiteit Vergeten hits en platgetreden paden
Motto Kick ass & Rock on!
Houdt van Alles wat draait en waar een gat in zit
 

BIOGRAFIE

Zoals ieder succesvol collectief een good, een bad, een ugly, een henchman, some evil minions, een ondefineerbaar geurtje en wat wormvormige aanhangsels heeft, zo heeft het FDJC Jay "El Rey". Waarlijk, een grootser koninklijke foutheid is niet denkbaar. Ooit begonnen als bandito van de Nederspaanse laagvlaktes, is hij nu één van 's lands grootste platendraaiers en dit is zijn bio...

Onverschrokken als hij is, sloeg Jay "El Rey" al snel het foute pad in. Na geemigreerd te zijn uit de nederspaanse hoogvlaktes werd het snode plan geboren om met zijn Rockmaten van 3 Banditos Extremos y Don Zorro de legendarische Rockcantina te openen. Tot afgrijzen van zijn mede bandieten bleek echter dat Abba, Anita Meijer en de rest van de alfabetische foute playlist standaard tot de hoogtepunten van de avond behoorde.

Na de gevierde successen werd de deur van de Rockcantina door Jay "El Rey" achter zich dichtgetrokken. Na dit incident zou blijken dat de rest van de wereld geen schijn van kans zou maken. Geinspireerd door zijn patron in de foutheid, Ocean Billy, stonden er ongelofelijk foute dingen te wachten.

Na een verwoestend spoor getrokken te hebben door de lokale feestscene waarbij geen gevangen werden genomen op de dansvloer maar slechts slachtoffers van de charme van Jay "El Rey" te bejubelen waren, stond er iets groots te wachten.

Nadat de maatschappij weer een beetje bekomen was, kwam de grootste schok en de uitvoering van het briljantste plan tot zo ver.
De oprichting van het Foutief DJ Collectief...

De ongekende rockstar moves van
DJ Jay "El Rey" en diens voorliefde voor fout gekleurde pakken maken hem in zijn eigen koninkrijk koning van de foute muziek.

Check nu ook de hyves van je favoriete DJ's: De FDJC Hyve!

DE JAY "EL REY" FOUTE TOP 10

01. ABBA - Chiquitita
02. Ottawan - D.I.S.C.O.
03. Zouk Machine - Maldon
04. The Wiz - Brand New Day
05. Las Ketchup - The Ketchup Song
06. Alcazar - Crying At The Discotheque
07. Diana Ross - Ain't No Mountain High Enough
08. Patrick Bruel - Casser La Voix
09. Gina G. - Ooh Aah Just A Little Bit
10. Was Not Was - Walk The Dinosaur


ANDERE LEDEN VAN HET COLLECTIEF:
DJ JAY "EL REY" - DJ SWINGO - DJ REINHARDT - DJ HELGA - DJ INGA - DJ HIHI BUBU - DJ GHESTER